Meny
Vår mat lagas efter säsong och har genomgående en god bredd och variation. Vi strävar efter ekologisk medvetenhet och att arbeta med lokala råvaror.
Öppettider: tisdag-Lördag
75
Äpple & vaniljmarmelad
75
Äpple & vaniljmarmelad
85
räkor, citron, löjrom, dill & grillat levainbröd
85
sparris, lagrad parmesan, gremolata & nässlor
85
grillad spenat, rädisor, grön sparris, blomkål & sandefjordsås
45
majstortilla, bönor, avokado, silverlök, lime, fetaost, salsa verde & koriander
265
levainbröd, oliver, marmelad, ost x2, chark x3
95
Lax, yuzumajonnäs, soja, algsallad, rättika
95
Fryst tomat, olivolja, krutonger
95
levainbröd, lime
95
Kalv, inlagd tomat, champinjoner, wrångebäcksost
85
Rostad majs, fetaost, balsamvinäger
85
Parmesan, chili
125
Café de parissmör, färskpotatischips, persilja
85
färska bär
85
Jordgubbar, maränger, lättvispad grädde
Vår restaurangs vision är att skapa en atmosfär där varje gäst känner sig välkommen och där våra råvaror håller en exceptionellt hög standard. Vi strävar efter att erbjuda något som tilltalar alla smaklökar samtidigt som vi håller fast vid vår strävan efter kvalitet.
© 2024 Kök & Bar 93
Boka bord på 93:an: