Meny
Vårt lunchkoncept på Quality Hotel i Vänersborg är utformat för att du som gäst ska kunna ta del av snabb service – och naturligtvis njuta av vällagad mat. Vi erbjuder alltid en kötträtt samt en vegetarisk rätt på vår lunchbuffé – tillsammans med en stor variationsrik salladsbuffé vågar vi påstå att du vare sig blir besviken – eller går ifrån oss hungrig.
Öppettider: Måndag-fredag
Pris
med senapsstuvad blomkål och kokt potatis
med syrad rödkål, avokadocremé och tortillabröd
med vitlök och kaprismajonnäs, grillad citron och rostad potatis
med soyafärs, rostad majs, fetaost och örter
med nötkött serveras med rostade rotfrukter och vinbärsgelé
med getost och vitlöksyoghurt
med vitlökskrutonger serveras med pannkakor, bärkompott och vispad grädde
serveras med skysås, lingon och potatismos
med rostade grönsaker och parmesan
Vi ses vecka 42, ha en go helg!
Vi ses vecka 42, ha en go helg!
Vi ses vecka 42, ha en go helg!
139:-
Gratinerad torskfilé med västerbottensost serveras med potatisstomp och fänkål och broccolisallad
Vår restaurangs vision är att skapa en atmosfär där varje gäst känner sig välkommen och där våra råvaror håller en exceptionellt hög standard. Vi strävar efter att erbjuda något som tilltalar alla smaklökar samtidigt som vi håller fast vid vår strävan efter kvalitet.
© 2024 Kök & Bar 93
Boka bord via TheFork: