Meny
Vårt lunchkoncept på Quality Hotel i Vänersborg är utformat för att du som gäst ska kunna ta del av snabb service – och naturligtvis njuta av vällagad mat. Vi erbjuder alltid en kötträtt samt en vegetarisk rätt på vår lunchbuffé – tillsammans med en stor variationsrik salladsbuffé vågar vi påstå att du vare sig blir besviken – eller går ifrån oss hungrig.
Öppettider: Måndag-fredag
Pris
med spetskålssallad, tonkatsusås och kimchimajonnäs
med linser och bönor serveras med basmatiris
med sirapsgräddsky, potatispuré och rårörda lingon
med mozzarella och parmesan
med potatispuré, stekt svamp, lingon och smörad vitvinssås
med fetaost, kikärtor, rostad majs serveras med chimmichurri
med krispigt bacon serveras med pannkakor, bärkompott och vispad grädde
med honungsrostade morötter, gräddsås, vinbärsgelé och potatismos
med syrlig stjälksellerisallad
med råstekt potatis, rödvinssky, vitlökssmör och haricots verts
139:-
Torskfilé med brynt smör, pepparrot, kapris och räkor samt kokt potatis
Vår restaurangs vision är att skapa en atmosfär där varje gäst känner sig välkommen och där våra råvaror håller en exceptionellt hög standard. Vi strävar efter att erbjuda något som tilltalar alla smaklökar samtidigt som vi håller fast vid vår strävan efter kvalitet.
© 2024 Kök & Bar 93
Boka bord via TheFork: