Meny
Vårt lunchkoncept på Quality Hotel i Vänersborg är utformat för att du som gäst ska kunna ta del av snabb service – och naturligtvis njuta av vällagad mat. Vi erbjuder alltid en kötträtt samt en vegetarisk rätt på vår lunchbuffé – tillsammans med en stor variationsrik salladsbuffé vågar vi påstå att du vare sig blir besviken – eller går ifrån oss hungrig.
Öppettider: Måndag-fredag
Pris
med senapsstuvad blomkål och kokt potatis
i krämig tomatsås gratinerad med mozzarella och parmesan
med champinjoner, äpple, gräddsås och rostad potatis
med sojafärs, rödcurry, grönsaker och basmatiris
med rotmos, pepparrotssås och persiljesallad
med krispiga grönsaker, sesamfrö, löskokt ägg och misomajonnäs
med krutonger serveras med pannkakor, bärkompott och vispad grädde
med skysås, persiljeslungad potatis, saltgurka och lingon
Vodka penne med parmesan och semitorkade tomater
Rödvinsbakad högrev med choronsås, klyftpotatis och vitlöksstekta haricots verts
Hallonmousse med lättvispad grädde och maränger
139:-
Tempurabakad torsk med kaprismajonnäs het broccolisallad och friterad potatis
Vår restaurangs vision är att skapa en atmosfär där varje gäst känner sig välkommen och där våra råvaror håller en exceptionellt hög standard. Vi strävar efter att erbjuda något som tilltalar alla smaklökar samtidigt som vi håller fast vid vår strävan efter kvalitet.
© 2024 Kök & Bar 93
Boka bord via TheFork: