Meny
Vårt lunchkoncept på Quality Hotel i Vänersborg är utformat för att du som gäst ska kunna ta del av snabb service – och naturligtvis njuta av vällagad mat. Vi erbjuder alltid en kötträtt samt en vegetarisk rätt på vår lunchbuffé – tillsammans med en stor variationsrik salladsbuffé vågar vi påstå att du vare sig blir besviken – eller går ifrån oss hungrig.
Öppettider: Måndag-fredag
Pris
serveras med stark senap och potatismos
serveras med basmatiris och yoghurtsås
med kycklingsky, parmesankräm, potatispuré, grillad purjolök och syrad silverlök
med tagliatelle, tomat och mozzarellasallad samt parmesan
med jordnötter, morot, ingefära, tomat och chili, serveras med ris
med grillad spetskål, dragonmajonnäs och matvetesallad
serveras med pannkakor, bärkompott och vispad grädde
med lök, skysås, pressgurka, lingon och persiljeslungad potatis
Toast med het laxröra, citron och dill
Fläskytterfilé provencale med råstekt potatis, rödvinssky, vitlökssmör och haricot verts
Hallonpaj med vaniljsås
139:-
Fiskgryta med saffran, tomat, rotfrukter och vitlök, serveras med limeaioli
Vår restaurangs vision är att skapa en atmosfär där varje gäst känner sig välkommen och där våra råvaror håller en exceptionellt hög standard. Vi strävar efter att erbjuda något som tilltalar alla smaklökar samtidigt som vi håller fast vid vår strävan efter kvalitet.
© 2024 Kök & Bar 93
Boka bord via TheFork: